Bicikel.com


Bicikel.com print magazine and website

Revija Bicikel in spletna stran www.bicikel.com sta vodilna in največja specializirana medija za rekreativne, tekmovalne in ljubiteljske kolesarje in kolesarke. Pokrite so vse zvrsti in oblike kolesarjenja, fokus pa je usmerjen v cestno in gorsko kolesarstvo.

Članki in novice na spletni strani pokrivajo aktualno tekmovalno dogajanje, nove izdelke, nasvete glede opreme in vadbe ter druge zanimivosti, povezane z aktivnim življenjskim slogom.
Na portalu se že od leta 2002 gradi močna spletna skupnost, ki je aktivna na forumu, blogih, v fotogalerijah, beležnicah vadbe in malih oglasih. Na strani je tudi spletna trgovina, kjer obiskovalcem in naročnikom revije ponujamo izdelke po promocijskih cenah.

Dvomesečna revija vsebuje poglobljene kolesarske tematike, razkriva dolgoročne trende, svetuje glede izbire opreme in koles, ponuja vadbene programe, zdrave recepte, atraktivne reportaže, ekskluzivne intervjuje s svetovno znanimi osebami in ideje za kolesarske izlete.

Kolesarstvo, skupaj s pohodništvom in tekom, spada med najbolj priljubljene prostočasne aktivnosti. Spekter obiskovalcev ne zajema zgolj aktivnih in ljubiteljskih kolesarjev, temveč tudi začetnike in začetnice, ki se lotevajo športa v želji po izboljšanju zdravja ali telesnega videza.

Z oglaševanjem v Biciklu dosežete ciljno aktivno populacijo, ki veliko časa in sredstev nameni za ukvarjanje s športom in zdravo življenje. Kakovostne, aktualne in objektivne vsebine so podlaga za visoko zaupanje bralcev, ki se v iskanju informacij obračajo na tiskan in spletni medij.

Tiskana revija Bicikel.com

  • Naklada: 5.000 – 6 številk letno
  • Distribucija: Delo prodaja (kioski, bencinski servisi, trgovski centri in pošte) in naročniki
  • Struktura bralstva: 68 % moških in 32 % žensk
  • Ciljna skupina: aktivno prebivalstvo, starejše od 18 let
  • Datumi izidov: 22. 12. 2016, 23. 2., 27. 4., 22. 7., 24. 8. in 26. 10. 2017

Naročite revijo: www.bicikel.com