Posebne izdaje


Posebna izdaja – priročnik: ABCspecialke

Izbira pravega cestnega kolesa je pomembna in precej zahtevna naloga. Z namenom olajšanja vstopa v svet cestnega kolesarstva v letu 2015 izdajamo posebno 100-stransko izdajo. Priročnik je temeljni vodič, ki bralcu svetuje o izbiri prave velikosti, cenovnega razreda, komponent, oblačil in dodatne opreme. V drugem delu so razložena načela vadbe s podrobnim vadbenim načrtom, dopolnilne vaje ter tehnika vožnje v skupini in v prometu. Zadnji del je namenjen vzdrževanju kolesa in osnovnim popravilom, ki se jih lahko loti vsakdo.

Naročite ABC specialke

Posebna izdaja – priročnik: ABC teka

 ABCteka je posebna izdaja – priročnik, ki vas popelje čez osnovne principe vadbe, pravilne tehnike teka, preprečevanja poškodb, izbire copat in vodič po opremi za vse letne čase. Pri udeležbi na dirkah vam bo koristil program treninga za 10km in polovični maraton maraton, vodič po športni prehrani in tekaški jedilniki.Priročnik je razdeljen na štiri elementarne sklope: Oprema, Prehrana, Vadba in Zdravje. To so štiri področja, na katera bi moral biti pozoren vsak tekač in vsaka tekačica, ki se želi s tekom ukvarjati varno in zdravo, Tek je tudi znanost – o mehaniki gibanja, o procesih v telesu, o anatomiji, medicini športa, prehrani… Po uspešni izdaji 2013, smo v 2014 izdali dopolnjeno izdajo z dodatnimi vsebinami, ki zanimajo širok krog tekaših rekrativcev in rekreativk.

Naročite ABC teka 

Posebna izdaja – priročnik: ABC maratona

Po uspešni izdaji priročnika ABC teka bomo v letu 2015 izdali priročnik, ki bo namenjen pripravi na prvi polmaraton oziroma maraton. ABC teka je tekaškim začetnikom ponudil vse ključne informacije o pravilni tehniki teka, zdravi prehrani, dopolnilnih vajah in preprečevanju poškodb ter jih popeljal do udeležbe na prvi rekreativni tekaški prireditvi. Novi priročnik je nadgradnja tekaških osnov s podrobnejšim vpogledom v vadbo, izboljšanje tehnike, prehranske dodatke, pomen regeneracije in športno opremo, ki omogoča učinkovitejšo dosego ciljev. Priročnik je namenjen tekačem in tekačicam, ki so že sposobni preteči 10 kilometrov in se želijo udeležiti polmaratona ali maratona.

Naročite ABC maratona