Tekac.si


Magazine and Website Tekac.si

Revija in spletna stran Tekac.si zajemata vse zvrsti teka in vsebinsko pokrivata rekreativne, tekmovalne, zdravstvene in prehranske tematike, ki zanimajo aktivno populacijo. Poleg cestnega, trail, orientacijskega in gorskega teka so v vsebino vključene tudi druge aktivnosti, saj je tek osnova številnim drugim disciplinam in postaja del sodobnega zdravega življenjskega sloga.

Spletna stran poroča o rezultatih tekmovanj, napoveduje večje dogodke in ponuja aktualne članke in nasvete o vadbi ter prehrani. Zaradi tovrstnih tematik raste tudi število obiskovalcev, ki se s tekom ukvarjajo le občasno in jih primarno zanimajo nasveti o zdravi prehrani in navadah. Velik poudarek je tudi na predstavitvah tekaške obutve, športnih oblačil in vadbenih pripomočkov.

Dvomesečnik Tekac.si se v prvem delu posveča novostim in preizkusom opreme ter se z več prispevki posveti aktualni tematiki, ki je vezana na tekaške trende ali letni čas. Sledijo intervjuji z znanimi tekmovalci in tekmovalkami, strokovnjaki in znanimi osebami, ki jim tek pomembno zaznamuje življenje. Zadnji del je namenjen sproščenemu branju reportaž s tekaških dogodkov in podvigov tekačev. Vedno se najdejo tudi nasveti glede športne prehrane, dopolnilne vadbe in recepti za zdravo razvajanje po vadbi.

Revija in spletna stran Tekac.si sta namenjeni aktivni populaciji, ki se občasno ali redno ukvarja s tekom iz najrazličnejših razlogov. Ti segajo od želje po izgubi kilogramov in dobrem počutju do udeležbe na maratonu, izboljšanja rezultata in preprečevanja nastanka poškodb. Z oglaševanjem dosežete ciljno publiko športnikov in športnic, ki namenijo veliko časa in sredstev za izboljšanje forme, počutja in zdravja.

Tiskana revija Tekac.si

  • Naklada: 5.000 – 6 številk letno
  • Distribucija: Delo prodaja (kioski, bencinski servisi, PC in pošte) in naročniki
  • Struktura bralstva: 32 % moških in 68 % žensk
  • Ciljna skupina: aktivno prebivalstvo, starejše od 18 let
  • Datumi izidov: 26. 1., 23. 3., 25. 5. , 27. 7., 24. 9. in 22. 11. 2017

Naročite revijo na: Tekac.si